Ертан Хасан е кандидатът за кмет на ДПС за Ловеч, Юнал Мъстънов – трети в листата

Ертан Хасан е кандидатът за кмет на ДПС за Ловеч, Юнал Мъстънов – трети в листата

dpsКандидатите си за кметове на шест общини баха утвърдени на разширено областно заседание на ДПС днес. В две от общините в Ловешка област – Луковит и Летница, от партията, няма да издигат свои кандитати, а ще участват само с листи и кандидати за кметове на населени места.

Това съобщи пред журналисти областният председател на ДПС Джейхан Ибрямов. Кандидатът за кмет на партията за община Ловеч е общинският председател и настоящ зам.-кмет Ертан Хасан. За община Тетевен кандидатите на този етап са двама – Страхил Димчев и Свилен Русинов. Двама са засега кандидатите и за община Троян – Захари Велев и Хасан Делимехмедов. За общините Ябланица, Угърчин и Априлци Джейхан Ибрямов не посочи конкретни имена, тъй като все още се водели преговори. Във вторник кандидатурите ще бъдат утвърдени на централно ниво.
Готови са и листите във всичките 8 общини на областта, каза още Джейхан Ибрямов. В Ловеч водач е Ертан Хасан, след него е Теодор Арсов. Трети в листата е бившият областен председател Юнал Мъстънов, а четвърта е сегашната общинска съветничка Фатме Моллова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *