Home / НОВИНИ / Отдел „Местни данъци и такси“ в Плевен с удължено работно време

Отдел „Местни данъци и такси“ в Плевен с удължено работно време

sesia-danaciС цел повишаване качеството на обслужване и максимално удобство на гражданите отдел „Местни данъци и такси” при Община Плевен ще работи с удължено работно време през кампанията за събиране на местните налози с отстъпка, съобщиха от общинския пресцентър. Без почивка от 07 до 19 часа в делничните дни в периода 16 февруари – 30 април ще работят всички гишета на приходната администрация, която се намира на ул. „П. Р. Славейков” № 21. Новата организация на дейността в отдела, даваща възможност на гражданите в активна възраст да платят задълженията си в извънработно време, не изисква допълнителен финансов ресурс от страна на Община Плевен.

Един коментар

  1. Пипетко Петко

    ОБЩИНСКОТО ДАНЪЧНО ИМА СЕРИОЗНА ПРОБЛЕМАЦИЯ. СТОЙНОСТИТЕ НА ДЪЛЖИМИТЕ ДАНЪЦИ ЗА 2016 г. СА ОБЯВЕНИ В САЙТА НА ОБЩИНАТА. ОБЯВЕНИ СА И ЕГН НА ДЛЪЖНИЦИТЕ. СЪВСЕМ НОРМАЛНО Е КАТО СИ ВИДЯ ЕГН – то ТАМ, ДА ОТИДА И ДА СИ ПЛАТЯ ДЪЛЖИМОТО, ТАКА ЧЕ ЕГН ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ САЙТА. ОБАЧЕ КАК ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА? В ОБЩИНСКОТО ДАНЪЧНО НОВИНАТА ЗА ТОВА, ЧЕ ЗА НОВАТА 2016 г. ТРЯБВА ДА ПРИЕМАТ ПЛАЩАНИЯ ГИ ИЗНЕНАДА И НЕ СА ГОТОВИ ДА ПРИЕМАТ ПЛАЩАНИЯ ПО НОВИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ.
    ДАМИ И ГОСПОДА ОТ ОБЩИНСКОТО ДАНЪЧНО, СЪБЕРЕТЕ СИ МОЗЪЦИТЕ И СЕ СТЕГНЕТЕ В ЗАДНИЦИТЕ. ДРЪЖТЕ СЕ АДЕКВАТНО, А НЕ КАТО БАБИЧКА В ДЕМЕНЦИЯ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.