Обръщение на Кирил Цочев

Обръщение на Кирил Цочев

29 08 cochevvvПлатена форма

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Уважаеми дами и господа,

В началото на тази кампания за парламентарни избори аз предложих на кандидатите на другите партии и коалиции да се срещнем на дебат. Направих тази грешка, защото не съм член на политическа партия и не гледам на себе си, като политик. Казвам грешка, защото в хода на кампанията се убедих, че у нас все още не може да се случи качествен политически дебат или ползотворен сблъсък на експертни икономически мнения.
Ето защо смятам, че разбирателството, консенсусът дори само по един от стратегически за развитието на Ловешки регион проблем би тежал много повече от десетки дебати. Като отговорни граждани и политици бихме могли да загърбим това, което ни разделя и да потърсим теми, по които можем да постигнем съгласие.
Призовавам представителите на политическите сили, които участват в тези избори за народни представители, независимо от крайния резултат, да се обединим около следното:

1. В центъра на нашата кампания е човекът от Ловешкия край, от чието доверие имаме нужда. Нека не забравяме за него и след изборите и да работим за повишаванате на доходите му и качеството на живота му, за това да получи качествено здравеопазване, модерно и достъпно образование без разлика на пол, възраст, религия, етноси.

2. Да продължим да съдействаме за възраждане на индустрията занаятите, туризма, селското и горското стопанство и преработвателната промишленост в този красив край на България.

3. Да подкрепим изграждането на комплексна инфраструктура:

над 60 км от трасето на автомагистрала Хемус, преминаващи през област Ловеч и връзките със съществуващата пътна инфраструктура;
рехабилитация и модернизация на пътната мрежа;
тунела Троян – Христо Даново;
воден проект „Черни Осъм” и други свързани с водоснабдяване и канализация и изграждане на пречиствателни станции за питейни води.

Да бъдем единни и последователни в името на икономическия и социалния напредък на Ловешкия край и хората му!

Кирил Цочев
Водач на листата за народни представители на партия АБВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *