В неделя на „Башбунар“ фотоизложба „Лицето на труда“

В неделя на „Башбунар“ фотоизложба „Лицето на труда“

БашбунарВ неделя от 11 ч. до 17 ч. на алеята „Башбунар“ ще бъде позиционирана фотоизложбата „Лицето на труда“. В експозицията са включени първите най-високо оценени 30 снимки от конкурса, организиран от КНСБ и СНЦ „Младежки форум 21 век” по повод 1 май – Международен ден на труда и на международната работническа солидарност, който е и официален празник на КНСБ. Авторите на фотографиите в изложбата са на възраст между 16 и 35 години и представят своето виждане в снимки по темите „Работа – мечта” и „Работа за младите хора”.
В изложбата е представено фотоесето „В часовникарското ателие” на първенеца от конкурса Гергана Курукювлиева, фотоесето „Българската армия” на Десислава Масова, която спечели второ място, както и фотоесето „Сватба на фокус” на спечелилия трето място Илиян Маринов.
Снимките и имената на победителите може да бъдат намерени на интернет страницата на КНСБ (www.knsb-bg.org -> КНСБ и приятели -> Младежки форум 21 век) и във Фейсбук страниците на КНСБ, „Младежки форум 21 век” и на конкурса – Фотоконкурс „Лицето на труда”.
Конкурсът и изложбата са подкрепени от магазин „Фото Павилион”, „ATERA Design” и Българска фотографска академия „Янка Кюркчиева”.
По време на изложбата ще се проведе и информационна кампания на „Младежки форум 21 век“ и КНСБ за запознаване на младите хора с техните трудови, социални и синдикални права, както и с Националната кампания „Моето първо работно място“. Ще бъде представен и съвемeстния проект на „Младежки форум 21 век“ и Народно читалище „Бъдеще сега“ – „Екологичното образование на младите хора – мост към устойчиво развитие на местните общности“.
Показването на изложбата е във връзка със сключено споразумение за съвместна работа между община Ловеч и РС на КНСБ – Ловеч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *