11-годишна художничка от арт клуб „Гея“ с първо място в международен конкурс

11-годишна художничка от арт клуб „Гея“ с първо място в международен конкурс

OLYMPUS DIGITAL CAMERAФондация „Устойчиво развитие за България” и Националният дворец на децата с подкрепата на Министерството на образованието и науката и под патронажа на посолството на Руската федерация у нас раздадоха своите награди от организирания от тях международен конкурс ”Заедно в XXI век”.

Церемонията се проведе на 17 май в Руския информационен център в София. Първото място за рисунка спечели 11-годишната Десислава Димитрова, възпитаник на арт клуб „Гея“ при Общинския детски комплекс в Ловеч с ръководител Кремена Попова. Наградата – екскурзия в Русия, беше връчена лично от посланика на Руската федерация Юрий Исаков.

Още две момичета от арт школа „Гея“ бяха отличени в конкурса в категория рисунка – трето място зае Татяна Стоянова, 14 г., а Нелина Вълева, 15 г., получи поощрение.

Ловешки деца взеха награди и от конкурса «Куба – далечна и близка». Те са Десислава Нейкова, 10 г., Младен Младенов, 10 г., и Никол Манолова, 13 г. Награждаването се състоя на 17 май в посолството на Република Куба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *