Нападения и побой за дребни суми в Ловешко

Нападения и побой за дребни суми в Ловешко

бухалкаНа 21.04.2014г. полицаи от РУП-Троян са задържали Н.А.-27 годишен и А.А.-30 годишен и двамата от гр.Троян, заподозряни в нападение над майка и син.Около 05.30ч. същия ден мъжете са проникнали в каравана край гр.Троян и са нападнали с дървен кол спящите вътре 56-годишна жена и 26-годишния и син и двамата от гр.Пазарджик. Потърпевшите са с наранявания и отоци по телатата, като има съмнения и за спукан череп на сина. По случая е образувано досъдебно производство.

На 21.04.2014г. около 20.30ч. в с.Орешене е възникнал скандал и последващ побой между С.К.-32 годишен от гр. Плевен и Л.П.-22 годишен от с.Орешене и П.В.-42 годишен от гр.Перник. В следствие на побоя е пострадал перничанинът, който е настанен с опасност за живота в болницата в гр.Ловеч / наранявания в областта на главата и фрактура на ребра /. По случаят в РУП-Ябланица е образувано досъдебно производство , а другите двама участници в побоя са задържани за срок от 24 часа.

В РУП-Луковит за срок от 24 часа са задържани двама мъже от с.Беленци на 32 и 41 години и двамата криминално проявени. Мъжете са заподозрени в това, че същия ден са нахлули в дома на 58-годишен местен жител и след като са го набили са му отнели сумата от 45 лева. Работата по случая продалжава, образувано е досъдебно производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *