Полицаят убиец отива на съд

Полицаят убиец отива на съд

Полицаят убиец Иво Маринов ще отговаря пред съда за убийството на Ивелина Славчева. Съдебно- психиатричната експертиза, която трябваше да бъде изготвена в психиатричното отделение на Университетската болница във Варна вече е готова и ще има процес, съобщиха от прокуратурата в Ловеч. Не са приключили все още следствените действия по случая и не може да бъде насрочена дата за дело.
По разпореждане на прокуратурата Иво Маринов беше настанен в психиатричното отделение на Университетската болница във Варна. Там Маринов бе подложен на психиатрично изследване, което трябваше да установи дали ченгето има отклонения, или може да бъде подведен под съдебна отговорност.
На 15 септември миналата година 33-годишният полицай застреля със служебния си пистолет 25-годишната Ивелина Славчева пред дискотека в града.
Социалната мрежа Facebook беше взривена с искания за доживотна присъда за Иво Маринов, като само за дни близо 10 хил. души се присъединиха към каузата съдът да не дава по-малка присъда на полицая-екзекутор на Ивелина Славчева от доживотна без право на замяна.
Близки и приятели на убитата се опасяваха, че има голяма вероятност полицая може да бъде оневинен като психично болен, тъй като разигравал сцени на душевно разстройство след всяко посещение на адвокат.
Още по темата във в-к „Ловеч глас“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *