Home / 2012 / юли / 12

Daily Archives: 12.07.2012

Кметът на Летница д-р Красимир Джонев представи на зам.-областния управител Сашо Данков проектите на общината

Кметът на Летница д-р Красимир Джонев представи пред зам.-областния управител Сашо Данков проектите, по които работи общината. На срещата присъстваха и медии. По разпореждане на областния управител Ваня Събчева всяка община ще трябва да представи информация за проектите, които се реализират на нейна територия и за инвестиционните си намерения. Започваме с Летница, защото тук реално се усвояват европейски средства и те могат да се видят и усетят. Освен това общината съумява да отдели и свой ресурс, с който финансира свои обекти, обясни Данков, като се ангажира на всичките му срещи по темата с местните власти да кани и регионалните медии. Прочетете още »

Заседава Областния съвет по условия на труд

В Областна администрация Ловеч заседава Областният съвет по условия на труд. На заседанието, председателствано от Михаил Бушандров, главен експерт в Областна администрация, директорът на Областна дирекция „Инспекция по труда” Митко Митев представи отчет за контролната дейност. Бе презентиран и проект „Информирани и здрави – Превенция на производствения травматизъм” на Министерството на здравеопазването. Прочетете още »

ЧЕЗ ПРИЗОВАВА ЗА РАЗУМНО ПОТРЕБЛЕНИЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ПРЕЗ ЛЯТОТО

ЧЕЗ призовава своите клиенти да подхождат разумно към потреблението на електроенергия през летния сезон. Целта е да бъде избегнато свръхнатоварването на електрическата мрежа вследствие повишената употреба на охладителни електроуреди през горещите месеци на годината. Прочетете още »

Кафенетата и ресторанти стачкуват в Ловеч

Около стотина ресторантьори излязоха на протест срещу забраната за тютюнопушене в затворени места в Ловеч снощи. Протестите се организират от Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите и това е това е третият град, в който се проведе подобна акция, след Велико Търново и София. Прочетете още »