Кметът на Ловеч изпрати специални поздравления до новоизбрания кмет на град Изяслав

Кметът на Ловеч изпрати специални поздравления до новоизбрания кмет на град Изяслав

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова изпрати на 30 декември 2020 г. специални поздравления до новоизбрания кмет на град Изяслав, Украйна Сергей Шлегель.

„Позволете ми от името на ръководството на Община Ловеч и лично от мое име да Ви поздравя по повод избирането Ви за кмет на Изяслав, Украйна.

Пожелавам Ви да работите в полза на Изяслав със силен дух, желание и дръзновение! Бъдете упорит в отстояване на позициите си, смел при посрещането на новите предизвикателства и търпелив при преодоляването им!

От наша страна ние заявяваме готовност да продължим да развиваме взаимните контакти и връзки във всички области на живота в името на благото на нашите граждани. Изразявам увереност, че нашето сътрудничество ще способства за по-нататъшно развитие на българо-украинските отношения.

Желая Ви успех по избрания път, който без съмнение ще доведе до просперитет и благоденствие на жителите на побратимения ни град!“

Сергей Шлегель е избран за кмет на Изяслав на 25 октомври 2020 г.

Официално Ловеч и Изяслав са побратимени от 03.06.2012 г., когато е подписвано споразумение за съвместна дейност  в областта на икономиката, търговията и културата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *